سه اکسیر

آرتور شنیتسلر از برجسته‌ترین نویسندگان داستان کوتاه در قرن بیستم است. داستان‌های او با استفاده از تکنیک‌های داستان مدرن، بر جنبه‌ی روانی شخصیت‌هایش دست می‌گذارد.

سه اکسیر مجموعه‌ی چهار داستان کوتاه اوست. در داستان اصلی مجموعه، «سه اکسیر»، شنیتسلر ما را به صومعه‌ای دورافتاده می‌برد، جایی که راهبی جوان در میان وسوسه و ایمان، سه شربت اسرارآمیز می‌یابد ــ هر یک وعده‌ای از نجات یا نابودی. با نوشیدن هر اکسیر، مرز میان خواب و بیداری، گناه و رستگاری فرو می‌ریزد و سرنوشت او به دایره‌ای از وهم و جنون بدل می‌شود.

سه داستان دیگر، هر یک دنیایی جداگانه‌اند: «جرونیموی نابینا و برادرش» قصه‌ی دو برادر نوازنده است که عشق و حسادت میان آن‌ها سرانجام به فاجعه می‌انجامد. «سرنوشت فرایهر فون لایزنیورگ» زندگی مردی اشراف‌زاده را روایت می‌کند که گذشته‌ای پنهان آرامشش را در هم می‌شکند. «مرگ گابریل» سرگذشت بازیگر جوانی است که در جدال میان ایمان و شور زندگی، راهی تراژیک برمی‌گزیند.

ادامه
قیمت:
110,000 تومان

موجود در انبار

پیشنهاد مطالعه

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سه اکسیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کتاب‌های مرتبط